Over ons


Onze B&B vindt u in het dorp Heijenrath in het meest heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg.

Het mooie vakwerkhuis, waarin onze B&B is gevestigd, is van oorsprong een stal uit 1870, die behoorde bij de naastgelegen boerderij. In 1970 is de stal verbouwd tot woonhuis en in 2006 aangepast tot B&B.

Niet alleen het huis, maar ook gastvrijheid is ons vakwerk. In ’t Stalhoes komt u “logeren” in een persoonlijke en huiselijke sfeer. Het ontbijt is gevarieerd met iedere dag verschillende soorten brood van de dorpsbakker. We gebruiken  zoveel mogelijk verse producten uit de regio.

Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het eigen tuinterras. Wij serveren niet, maar een koel drankje kunt u zelf uit de koelkast halen. Op de kamers is free Wi-Fi. In de ontbijtruimte kunt u relaxed een boek lezen of een spelletje spelen.

Het Zuid-Limburgse landschap is zeer veelzijdig met een uniek karakter. Houdt u van wandelen of fietsen? Of komt u voor de rust, de natuur, cultuur of avontuur?  Is winkelen, lekker eten of de gezellige terrasjes meer uw ideale vakantiegevoel? Het maakt niet uit, het is allemaal mogelijk en binnen handbereik. Zuid-Limburg is teveel om op te noemen. U zult zich geen dag vervelen.

We willen u graag ontmoeten. Komt u dan ontdekken hoe centraal een klein dorp als Heijenrath en onze B&B in dit prachtige heuvelland ligt.

Welkom in ’t Stalhoes.

– René en Ans de Jong – Spindlegger –

 

over ons 2