Prijzen


Per 1 januari 2019 zien onze prijzen er als volgt uit:

Kamer Koe € 79,00 per nacht voor 2 personen.

Kamer Schaap € 82,00 per nacht voor 2 personen.

Kamer Paard € 85,00 per nacht voor 2 personen.

Deze prijs is  inclusief ontbijt en toeristenbelasting, dus geen extra toeslagen. Bij een verblijf van 3 nachten of langer geven wij 5% korting op de totale overnachtingskosten.

Voor 1 persoon geven we € 15,00 korting per nacht op de kamerprijs. We verhuren per nacht maximaal een kamer aan  een persoon.

Op kamer Schaap en Paard is het mogelijk om een extra bed bij te plaatsen. Kosten per nacht incl. ontbijt en toeristenbelasting  zijn als volgt:                                                                                                                                 0 – 3 jaar gratis,  op verzoek is  een ledikant beschikbaar.                                                                                         4-14 jaar € 30,00 en ouder dan 16 jaar/volwassenen  € 35,00.

Bij annulering binnen 3 dagen voor aankomst of bij no-show vragen wij 25% van de totale overnachtingskosten.

Fietsen en motoren kunnen voor de nacht gratis overdekt gestald worden in onze garage.

Honden zijn welkom en gratis. Graag vooraf in overleg, want we verhuren alleen kamer Koe aan hondenliefhebbers. De andere kamers blijven i.v.m. allergieën enz. diervrij.  U dient zelf te zorgen voor een slaapplek (mand, kleed of bench) en eten. Honden zijn niet op het bed toegestaan. Uiteraard mogen andere gasten geen overlast hebben van uw hond.

Onze B&B is geheel rookvrij. Buiten op het terras mag u wel roken.

Betaling vragen wij contant voor vertrek. Wilt u toch graag via de bank afrekenen dan kunt u, in overleg, ook vooraf betalen. Wij accepteren geen bankoverschrijving achteraf.

Als u andere wensen heeft dan onze aanbieding, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om een oplossing  voor uw verblijf te vinden.

 

Ontbijten in Stalhoes

Ontbijt in t’ Stalhoes


Ontspannen lezen

Lezen in de tuin